Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på bridgebutikken.dk skal du igennem 4 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Bemærk at hvis produktet findes i flere varianter kan de ikke lægges direkte i kurv. Tryk på ‘læs mere’ ud for varen for at vælge variant. Gå til kurven når du har valgt alle varer du ønsker, og gå derefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg levering/afhentning og godkend ordre.
 4. Indtast kortoplysninger og betal.

Bestilling

Bridgebutikken kan kontaktes mandag til torsdag 9:30-14:30 på telefon 48 47 52 13 (2)

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

Betaling

På bridgebutikken.dk kan der betales med:

· Dankort, Visa Dankort, Mastercard og Maestro

Der tages ikke gebyr ved betaling på bridgebutikken.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bridgebutikken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt.

Sikker betaling

Er det sikkert at betale med kreditkort på bridgebutikken.dk?
Danmarks Bridgeforbund anvender DIBS Payment Services A/S (DIBS) til håndtering af alle dankort- og kreditkort-transaktioner. DIBS er PCI DSS certificeret, som er det højeste sikkerhedsniveau inden for online betalingsløsninger.

Hvorfor er det sikkert?

Din online kortbetaling er sikker og risikofri for dig, fordi Danmarks Bridgeforbund via DIBS anvender en såkaldt krypteret SSL-forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der “lytter” med, når dit kortnummer eller andre data overføres. Når du betaler med Dankort eller kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager dit bankkontoudtog. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko, hvis dit kort misbruges ved brug af pin-koden.

 • Danmarks Bridgeforbund
  Hørkær 32B
  2730 Herlev
 • Tlf. 4847 5213
 • E-mail: bridgebutikken@bridge.dk
 • CVR nr. 25937414
 • Etableringsår 1970

Du kan kontakte os på tlf.: 4847 5213 mandag- torsdag mellem kl. 9:30 -14:30 eller pr. E-mail til bridgebutikken@bridge.dk. Vi besvarer E-mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på bridgebutikken.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.